RapidXS gaat samenwerking aan met Internetvergelijk.nl

RapidXS is sinds kort te vergelijken met andere providers op Internetvergelijk.nl.

Op internetvergelijk.nl worden onafhankelijke abonnementen van alle internetproviders vergeleken door consumenten. Met deze internetvergelijker betaal je nooit meer teveel voor internet en krijg je genoeg snelheid voor al je apparaten in huis.

Internetvergelijk.nl biedt handige tools om het complete aanbod van providers te doorzoeken. Met de speedtest meet je nauwkeurig je huidige internetsnelheid en zie je meteen welke upgrade je nodig hebt. Lees hieronder het artikel van Internetvergelijk.nl

Wanneer neem je alleen internet zonder TV?

Bron: Internetvergelijk.nl | 04-11-2022

Stream je al je favoriete films en series via internet? Dan is een ‘Internet Only’ abonnement perfect voor jou. Je bestelt namelijk alleen internet, zonder een tv-abonnement.

Zoek je een provider die je hoge snelheid biedt voor een betaalbare prijs? Neem dan zeker RapidXS mee in je overweging. Zij bieden supersnel glasvezelinternet tot 1000 Mbit/s voor een voordelige prijs.

Drie redenen om over te stappen naar een Internet Only abonnement:

Minder betalen met Internet Only

Het grootste voordeel van ‘Internet Only’ is dat je elke maand voordeliger uit bent. Je kan het dure TV-abonnement de deur wijzen en je betaalt alleen nog maar voor je internet.

Zo geniet je dus steeds meer van je favoriete series en films via streamingsdiensten, maar zonder de flinke kosten. Want waarom zou je elke maand betalen voor zenders waar je nooit naar kijkt?

Meer aanbod met streamingsdiensten

Zoek je een alternatief voor traditionele televisie, dan zijn er genoeg streamingsdiensten. Er is voldoende aanbod van duizenden series en films op platformen zoals Netflix, Videoland, Prime Video en Disney+. Hierdoor ben je niet langer beperkt tot kijken wat er op televisie wordt uitgezonden, met al die vervelende reclames tussendoor. Bovendien kijk je gemakkelijk via een app op je tv, computer of mobiele apparaat.

Minder apparatuur in huis

Met het moderne online tv-kijken heb je geen tv-kastje meer nodig. Je hebt alleen nog maar een glasvezelverbinding nodig. Streamen is ook nog eens eenvoudiger dan het installeren van een decoder. Ook bespaar je meer ruimte in je woning en je verbruikt ook nog een minder energie.

Waarom kiezen voor glasvezel?
Internet via glasvezel heeft vele voordelen in vergelijking met traditionele internetverbindingen. Zo is de bandbreedte veel hoger waardoor je beter kunt gamen, thuiswerken of streamen.

De belangrijkste voordelen van glasvezel zijn:

Betrouwbaar
Een groot voordeel is dat internet via glasvezel betrouwbaar is. Glasvezel is niet gevoelig voor blikseminslag of elektrische apparaten. Je geniet altijd van stabiel internet.

Bandbreedte
Glasvezel gebruikt licht om informatie te verzenden en brengt op deze manier veel meer en sneller signalen over. Dit maakt glasvezel uiterst geschikt voor je internetverbinding. Zo kan glasvezelinternet elke seconde 1000 miljoen bits aan informatie overbrengen.

Zuinig netwerk
Daarnaast is glasvezel spaarzamer dan andere type netwerken, omdat glasvezel data met lichtsignalen doorgeeft in plaats van stroom. Ook hoeft het signaal minder vaak verstrekt te worden over lange afstanden. Hierdoor gebruikt een glasvezelnetwerk een stuk minder energie dan een traditioneel kabelnetwerk.

Waar ligt glasvezel?

Wil je graag weten of jouw adres al is aangesloten op een glasvezelnetwerk? Doe dan de glasvezelcheck!

TIP: is jouw adres aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber of GlasDraad? Bekijk dan het aantrekkelijke aanbod van RapidXS. Supersnel glasvezel tegen een eerlijke prijs.

Kies voor de toekomst van het internet. Kies voor glasvezelinternet!